35-годишният Владимир Генчев, по прякор Чушката, е вилнял в неадекватно и еуфорично състояние в две игрални зали в бургаския кв. “Изгрев“, където е трошил ротативки и техника, без да има каквато и да е видима причина, пише Флагман.бг.

Случаят е от вчера, 31 август, а обект на атаките му са станали залите „Версай“ и „Елит“, които се намират до магазин „Велека“.

Първо е влязъл във „Версай“, където е потрошил пет игрални автомата и ротативката, а след това е прибягал до намиращата се отсреща зала „Елит“. Там е счупил четири автомата, лаптоп и служебния компютър.

Междувременно охраната на „Версай“ вече била подала сигнал за нападението и полицаите са хванали Чушката да излиза с кървави ръце, напълно озверял от входа на „Елит“.

Владимир Генчев е опитал да избяга и е оказал яростна съпротива при ареста си. 35-годишният мъж е с внушителна фигура, което съчетано с изключително агресивното му и минаващо границите на разума поведение, го е направило труден съперник за униформените от Пето РУП.

Те са го задържали, след което Чушката е закаран в УМБАЛ-Бургас – с обилно кървящи ръце, тъй като е разбивал автоматите с юмруци.

От управата на игралните зали отказаха официален коментар, обявиха, че са дали записите от охранителните камери на полицията.

В една от залите, крупието познаваше Чушката и сподели, че той и друг път е идвал, но не бил създавал проблеми – държал се надменно, но не и агресивно, разказа момичето.

Полицията е разпитала всички свидетели на инцидента, предстои да бъде повдигнато обвинение на Генчев.