7-8 хиляди лева липсват от касата на чейнджбюрото в Несебър, заради което на входа на Бургас бе проведена специализирана полицейска операция, съобщава "Флагман". 

Арестувани са на няколко души заради извършен обир и побой. Акцията се развива до бензиностанцията на "Петрол" до гробищата. 

На този етап информацията е противоречива. 

В МВР е бил получен сигнал, че от касата на чейндж бюро липсват 7-8 хиляди лева. Предполага се, че сумата е била прибрана от самия касиер. По непотвърдена информация става въпрос за палестинец, който работил в чейнджа от съвсем скоро - седмица или две.

Извънредно! Специализирана полицейска акция и арести в Бургас! ВИДЕО

В един момент полиция намира чужденеца пребит на кръговото на Поморие - изхвърлен от автомобил. Същата кола по-късно е спряна на входа на Бургас. В нея имало четирима души, които са арестувани. 

Касиерът, от една страна, твърди, че е бил изнудван и затова взел парите. След като предал сумата на изнудвачите, по неясни причини те го пребили и го изхвърлили на пътя. 

Според друга информация обаче лицата му били приятели. 

След като четиримата "изнудвачи" са арестувани, те са извозени в Несебър, където ще бъдат разпитани за изясняване на ситуацията. 

По неофициална информация пребитият е изпратен за преглед в болница в Бургас, където го чакат полицаи, които вероятно ще задържат и него, ако състоянието му позволява това.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ