Жена, станала жертва на обир в София, се опитва да си върне ценна вещ. Стар лаптоп, който е ценен за своята собственичка, пише glasnews.bg.

Раницата на Габриела Г. била открадната от нейната кола. В нея се съхранявал и въпросният преносим компютър, който не е нов, но на него е съхранена важна информация. Престъплението било извършено вечерта на 14 април. Жената се опитва да открие откраднатото устройство, използвайки помощта на социалните мрежи.

Тя разкрива подробности за състоянието на лаптопа, като добавя, че предлага и възнаграждение за връщането му. Габриела се обръща и към столичани, които призовава да се свържат с нея, ако срещнат обява за продажба на подобно устройство или го видят захвърлено до кош за смет.

"А ако открадналият го чете това, моля те, човече, намери начин да си ми го продадеш обратно анонимно, ще си платя. Не ме интересуваш кой си", пише тя.

Вижте призива на Габриела Г., публикуван без намеса:

Здравейте, вечерта на 11.04 ми беше открадната раница с лаптоп от колата. В раницата имаше много ценен за мен, но доста тъп 10-годишен лаптоп Asus N56JR, тежащ 3 кг с абсолютно неработеща батерия...

Моля, ако някой си търси лаптоп втора ръка и му попадне да се продава такъв, или види някъде по кофите за боклук, или пък в други обстоятелства, нека първо се свърже с мен: 0899761010.

Информацията на него ми е важна, не самия лаптоп. Дори и да е с чисто нов уиндоус, не се колебайте да се свържете с мен. Не веднъж съм възстановявама файлове така.

ЩЕ ИМА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!

П.П.: А ако открадналия го чете това, моля те, човече, намери начин да си ми го продадеш обратно анонимно, ще си платя. Не ме интересуваш кой си. Сигурно си мислел, че нещо по-добро се крие в раницата, но уви.

Моля, споделете, за да стигне до повече хора.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук