Непристойни действия прояви млада жена в навечерието на Коледа, пише GlasNews.bg. Дълго ще бере срам, освен ако не е оперирана от това чувство.

Камера, поставена на един от етажите във варненски блок, е заснела непристойни действия на млада жена. Вижда се от споделено видео в мрежата как дамата събира поставените коледни венци на вратите на живущите.

Действията се развиват в блок, намиращ се в квартал "Владиславово".

"Нека повече хора да разпознаят тази крадла на венци от вратите на хората в навечерието на Коледа", това написа в социалната мрежа Диан Колев.

Колев няма обяснение какво ще прави дамата със събраните от вратите венци. Александър Русев, който коментира публикацията, предполага, че следващата година жената ще ги пусне за продажба и по този начин ще си изкара пари.

Екатерина Б. се включва в дискусията в коментарите и споделя, че жената се казва Мартина. Тя добавя още, че крадлата преди е живеела в ж.к. "Кайсиева градина". "Явно няма оправия", пише Екатерина.

По непотвърдена информация на изданието жената, която си "набира" венци от входните врати, е почернената майка Мартина - тя стана известна покрай трагедията във "Владиславово". Припомняме - при пожар в апартамент загинаха двете й деца - на 1 и 4 години. Тогава 33-ма души се е наложи да бъдат евакуирани от жилищния блок. Майката бе задържана за разпит, а по случая бе образувано досъдебно производство.

По време на трагедията майката е била у дома с двете деца, а бащата отишъл за мляко до магазина. Той се опитал да отвори вратата, но не успял. Впоследствие влязъл и направил опит да помогне на семейството си. Наложило се обаче да скочи от терасата на първия етаж заради пламъците. 

Родителите на двете деца, които загинаха при пожар във варненски блок, бяха привлечени като обвиняеми.

Тогава се оказва, че срещу тях още през август е подаден сигнал за домашно насилие над по-голямото дете. Той е бил подаден от биологичната майка на 4-годишното момиче, за което се грижил бащата. В същото време от прокуратурата съобщиха за разминаване на версиите за избухването на пожара в апартамента.

Междувременно вижте снимки, които показват как жената краде коледните венци от вратите на хората:

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук