Побой над общински служител в Разлог. Мъжът посетил квартал „Нов път” във вторник служебно, но си тръгнал пребит. Извършителите са задържани и часове по-късно пуснати.   

По обяд във вторник общинският служител Методи Колев получава сигнал, че неизвестни режат незаконно дървесина и отива на проверка. За доказателство решил да заснеме с телефона си нарушението.

„След направената снимка, този, който режеше дърва скочи и започна да ме дърпа. Към него се присъедини втори. Опитваха се да ме бутнат на земята, за да падна. Аз се пазех, не не исках да падна, за да не стане по-лошо. След което трети, който беше инвалид с една ръка, беше взел дърво и започна да ме налага по главата”, разказа Методи Колев пред Нова ТВ.

Непознатите повалили Колев за секунди, а след това ударите продължили.

„Аз просто не можех да се пазя от всичките. С едната ръка държах единия, който се опитваше да ме бутне, с другата се пазех, за да не ме удря с дървото по главата, поне да ме удря по ръката. След това паднах, поритаха ме малко два три пъти и се разотидоха”, казва той.

Колев е в болница с комоцио. В квартал „Изток” са категорични, че съкварталците им са невинни, а агресията дошла от общинския служител. Методи Колев е категоричен, че ще съди побойниците си.

От полицията съобщиха, че след побоя над общинския служител са задържани двама мъже от квартал „Изток”. Впоследствие те са били освободени. В ареста сега е мъжът, когото Колев обвинява, че го е нападнал с дърво.

Повече по темата гледайте във видеото.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!