Брутална история разтресе Хага, след като млада българка е подмамена, отвлечена, системно пребивана и измъчвана от брутални сутеньори.

Изпочупени зъби, строшен череп и ребра, прорезни рани по корема и врата, изгаряния, синини и хематоми по цялото тяло са само част от вендетата, която отнася Маргарита, след като се опитва да избяга от своя похитител и инквизитор.
Покъртителната история на младата девойка се заплита преди година, съобщава "България днес". Тя е подмамена с обещания за любов и нормален живот от чаровник, който й обещава цялото щастие на света.

Доверчивата Маргарита се впуска в приключението, което ще й струва психическото и физическо съсипване. Още с пристигането си в Хага девойката е натикана в мизерна стаичка с още една българка и две нигерийки и е смляна от бой за добре дошла. Няколко дни тя е друсана с тежки наркотици, след което е пусната да кръстосва гетата на южния холандски град. По петите й неотлъчно ходят бруталният сутеньор и неговите авери, които следят и прибират цялата печалба от плътта на Маргарита.


Маргарита оживява по чудо, след като е пребита почти до смърт от бруталния Илко Тонев-Гаргамела

Профилактично тя е ритана, горена и изнасилвана. Освен заплахи, че ако се опита да избяга или да се оплаче на някого, ще я убият, секс робинята е държана в подчинение и чрез изострящата се абстиненция вследствие на контролираното друсане с наркотици, което й прилагат извергите. След 8 месеца нечувани мъчения Маргарита и другата българка се уговарят да избягат. Те изчакват изродите да излязат от квартирата на ужасите и духват. Нашенките се разделят и всяка тръгва да се спасява както може. Марго е спипана броени минути, преди да се качи на автобус. Тъй като "колежката" й успява да се спаси, момичето отнася целия гняв на сутеньора.

В продължение на няколко часа тя е рязана с нож, горена със свещи, удряна с бухалки и юмруци и подложена на невиждани извращения. След като се възстановява, жената е повлечена обратно в България. В ръцете на кримигероя Илко Тонев-Гаргамела от Харманли тя отново изпитва целия ужас. Маргарита го познава именно от пребиваването си в Холандия, където той е част от бандата мъчители. Гаргамела е и човекът, който всъщност я подлъгва и въвлича в робство.

Младата жена бе хвърлена отново на улицата, този път по Южното Черноморие. Китен, Равда и Слънчака са новото й работно място. Тормозът не стихва. Заради проблеми с бизнеса един ден Гаргамела просто откача и се нахвърля на Маргарита. Тя буквално е смазана от бой и изпада в несвяст. Въпреки че Тонев си мисли, че я е убил, той качва безжизненото й тяло в колата и я захвърля пред болницата в Бургас. Медиците са потресени от състоянието на жената. В продължение на няколко дни те се борят за живота й, като след редица операции и манипулации Маргарита по чудо успява да прескочи трапа. Тя е изписана, но нейни близки и роднини се притесняват, че макар и закрепена, здравословното й състояние може рязко да се влоши, тъй като е необходимо извършването на още няколко операции. 

Междувременно Гаргамел е заловен от ченгетата и тикнат в кауша. Тъй като при преследването той пада и чупи прешлени, е вкаран в болница. По-късно е пуснат под гаранция със забрана да напуска страната. Извергът успява да премине границата и забягва отново в Хага. Властите издават европейска заповед за арест, влизат в следите му, като преди броени дни Гаргамел е заловен. Очаква се той да бъде екстрадиран у нас.