Един от любовниците на Азис – Богдан Асенов - Боби, с когото ромският славей ходеше през 2014 г., има сериозни проблеми със закона. Полицията разследва Асенов за педофилия, сводничество и продажба на наркотици.

Всичко тръгва от сигнали на разтревожени родители, които подават сигнали до полицията, в които са сериозно притеснение от действията на т.нар. Боби.

Той свалял непълнолетно момчета в столично заведение, намиращо се на ул. Нишава, близо до Южния парк в столицата. Първата стъпка в гнусните деяния на Богдан Асенов е да преспи с жертвите си, а след това да ги предлага на заможни господа. Освен това продавал и леки наркотици в същото заведения.

Азис и Богдан живяха заедно няколко години в луксозен апартамент в "Манастирски ливади“. Още докато беше любовник на Краля се носеха слухове, че Боби има слабост да спи с непълнолетни. Дори Азис бе привикван на разпит след сигнал, че и той се е "облажил“ с млада плът, но случаят бе потулен и забравен.

След дълго отсъствие в публичното пространство Асенов напомни за себе през април миналата година, публикувайки снимка с младо момче, като стори в социалните мрежи, от която се вижда, че момчето е доста по-младо от него, пише Hotarena.bg