При специализирана полицейска операция в Поморие е арестуван известния в ъндърграунда Живко Панайотов, известен с прякора Цацата. 

Живко Цацата

Полицаи от морската община са нахлули в дома на 33-годишния мъж, разположен на ул. „Ахелой“. При претърсването са намерени и иззети 42 пликчета със суха зелена тревна маса – марихуана, с общо тегло около 40 грама, 34 пликчета с бели бучки с неправилна форма – амфетамин, с общо тегло около 20 грама и 53 пликчета с бяло кристалообразно вещество – метамфетамин (пико), с общо тегло около 25 грама, уточнява Флагман.бг. 

Помориецът е задържан за срок до 24 часа. 

Живко Цацата е многократно хванат през годините с дрога. През ноември 2019 г. Живко Цацата бе осъден на 1,3 г. затвор, след като се призна за виновен по обвинение за държане на наркотици в големи размери – 500 гр марихуана. 

Живко Цацата яко сгази лука в Поморие

Живко Цацата е един от хората, разпитани за убийството на наркобоса Иван Попов-Костов, извършено на 15-ти ноември 2015 г. в центъра на Поморие. Според показанията по делото именно Цацата е закарал с колата си Димитър Димитров-Бабата, Недялко Гетов и Стойчо Казаков до „Омара“ преди разстрела на наркострашилището пред заведението.