Антимафиоти от ГДБОП разбиха сексбандата на Митко Полицая. Освен бившият дознател, който е сочен за тартор, са арестувани още 12 от хората му, а двама са обявени за издирване с европейски заповеди за арест.

Зрелищни СНИМКИ от секс бардаците, разбити в София! Тарифата на проститутките била...

Маскираните спецченгета атакували едновременно три стриптиийз клуба - Велвет, Кама Сутра и Ротинг бар, като оковали с белезници над 70 компаньонки, работещи за бандата. Барабар с тях арестували и финансиста на групата Спас Джуджето, твърди "Телеграф", като се позовава на ГДБОП.

Името на Митко Полицая нашумя преди години, когато беше арестуван в операция "Октопод". Тогава срещу него имаше обвинения, че върти бардаци.

Антимафиотите разработвали бандата на Полицая месеци наред. В хода на разследването станало ясно, че групата работи от 2016 година при висока конспиративност и строго разпределение на функциите сред участниците.

Конспиративна банда за секс услуги разбита при спецоперация на ГДБОП и прокуратурата в София! ВИДЕО

Част от обвиняемите били ангажирани с набиране и склоняване към сексуални услуги. Други доставяли жени по адреси, а трети отговаряли за осигуряването ма клиенти в три столични стриптийз бара, заявиха вчера от прокуратурата.

 В нощните заведения сексуална услуга се поръчвала и заплащала заедно с питието. Обичайната цена била 150 лв. за час, като към нея се добавяли разходите за хотелска стая и такси. Групата удържала 50 на сто от парите, другите 50 на сто оставали за компаньонката.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!