Ловците на педофили заковаха поредния извратеняк, искал секс от дете. Ален Симеонов и съмишлениците му сгащиха 50-годишния Петър Господинов до метростанция „Вардар“ в кв. „Западен парк“, пише Телеграф бг.

Мъжът искал да прави секс с 13-годишно момиче и въобще не го притеснявало, че има жена и деца. Целият граждански арест беше излъчван на живо във фейсбук страницата на Ален Симеонов. На място в петък следобед пристигнаха и полицаи от 3-то РПУ, които отведоха Господинов с белезници.

Възрастният мъж беше хванат, докато върви с девойката между блоковете. Щом разбра какво става, заяви: „Тя ме извика“. Ловците обаче му припомниха, че пишел на момичето още от март месец.

Дори след като му обяснила, че не е правила секс и няма да му прати снимка, той замълчал в продължение на месец, но пак я потърсил.

Педофилът писал на момичето мръсотии, задавал му и провокативни въпроси. „Харесваш ли да те ли*а и да се изпразниш”, написал той, а детето направо му казало, че е на 13 години.

Това въобще не го притеснило и той продължил. „Супер, ако си падаш по по-големи мъже - да пробваш”, отговорил Петър в чата, който беше показан във видеото.

След около половин час чакане на полиция на място до метростанцията пристигна патрулка на 3-то РПУ. Униформен заяви, че лицето ще бъде закопчано с белезници и отведено в ареста на районното.

След това и ловците трябва да дадат показания. „Исках да се разходим“, успя да заяви Петър, преди да бъде качен в патрулката.