От полицията разпространиха подробности за жестокото нападение и убийството на Цаната в Слънчев бряг, съобщава shofiorinesebar.com.

На 24 март в късните вечерни часове трима мъже употребяват алкохол пред питейно заведение в Слънчев бряг. Единият от тях забелязал каруца със свои познати, обитаващи помещение към помпената станция в курортния комплекс, разположена на 1200 метра западно от бензиностанция "Лукойл" и предложил на останали двама да се преместят там и да продължат да пият.

Около 01.30 ч. на 25 март единият от тримата – 23-годишен, криминално проявен, след спречкване с други от компанията излязъл и се върнал с коса, с която нанесъл удари на останалите двама.

Единият с нараняване в областта на главата е откаран в УМБАЛ - Бургас и настанен за лечение, но след ден и половина престой подписал документи и напуснал болничното заведение.

Впоследствие с помощта на двама приятели е откаран в родното му село - Войнягово, Карловско, където в ранните часове на 29 март е починал. По случая в РУ Карлово е образувано досъдебно производство.
 

Вторият пострадал е получил по-леки наранявания в областта на тялото и крака.

По случая в РУ Несебър е образувано досъдебно производство по чл. 115 във вр. с чл. 18 Ал.1 от НК. Извършителят на деянието е задържан. Разпитани са свидетели на инцидента.

Работата по случая продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук