Репортерът от Нова телевизия Мартин Георгиев трябваше днес да се включи в сутрешния блок на теленията, за да направи репортаж за протеста на общинските болници. Той обаче е закъсал на пътя. Това обявиха водещите Виктор Николаев и новата му екранна половинка Аделина Радева.


Мартин се озова на пътя Плевен – Русе. „Тук има едва два сантимента снежна покривка. Обаче е страшно. Настилката не е почистена“, предаде той.


По думите му има доста ТИР-ове, които са закъсали.

„Има и завъртени на пътя камиони. Повечето карат бавно, но никой не смее да спре, защото после не е ясно дали ще може да потегли“, каза още репортерът.

Георгиев поясни, че хората сами са се организирали и си помагат взаимно, а следа от снегорин няма.БЛИЦ припомня, че климатологът професор Георги Рачев, който твърдеше, че зимата си е отишла, обяви какво ще се случи на 17 януари и до 15 февруари.

Малко по-рано пък от АПИ дадоха важна информация, касаеща всички, които имат планове днес да пътуват.

Какво ще е времето по дни и часове вече може да видите в най-новата рубрика на БЛИЦ, в която ще ви информираме в реално време какви са климатичните условия в страната. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!