Искам да кажа на всички, че, ако загубите детето си, единствено ще искате нормално правосъдие. Това заяви пред NOVA бащата Иван на 19-годишния Петър, който загина след гонка и преследване в близкото село Крушаре.

"Трагедията е голяма. Ако има някой да го върне, ще дам каквото трябва, но няма кой. Така че искам нормално правосъдие. Не под масата да има "той е на чичо, той е на свако" и т.н.", каза през сълзи той.

"Мисля, че България е нормална е държава. Хората идват от Германия, Италия, Франция, Испания с парите и започват да трепят децата", уточни бащата на Петър.

Той призова един път поне да докажем, че сме българи и че няма корупция.

Припомняме, че мъж причини умишлено катастрофата, при която загина 19-годишния младеж в село Крушаре. На 20 ноември в заведение в Сливен млад мъж закача приятелката на 19-годишния студент Петър Десиславов. Той разбира за случилото се и решава да предупреди натрапника.

Убийството в село Крушаре било заради момиче

С баща си тръгват за сливенското село Крушаре, където живеят близки на мъжа. Посрещат ги с агресия. Бащата и синът решават да си тръгнат, но два автомобила потеглят след тях. Преследвачите са двама братя, единият от тях е мъжът, закачал приятелката на Петър. След като колата на бащата и сина се удря в дървото, Иван опитва да помогне. Студентът издъхва в линейка на път за болницата, а баща му е приет с тежки наранявания.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!