Проговори бременната 23-годишна жена, която стана жертва на домашно насилие от бившия си приятел. Както БЛИЦ вече съобщи, случаят е от Бургас.

„Имахме връзка допреди 2 месеца. Преди месец започна да проявява ревност, ровеше в стари чатове отпреди и започна да ме бие. Хвърлял ме е в храсти, посягал ми е с ножица, заплашвал е, че ще ме намушка и ще отреже косата ми. Влизал е с взлом през прозореца, докато спя. Заплашвал е мои приятелки. Казваше, че ще ме убие и ще направи гавра с трупа ми”, разказа Илияна Парашкиева в ефира на Нова тв.

Мъжът дори заплашил, че неговите хора ще запалят жената жива, докато спи. 

Докъде се докарахме: Мъж удря в корема бременна жена от Бургас ВИДЕО

В момента насилникът е в Германия, но продължава със заплахите си по телефона.

„Постоянно прави нови профили и ми пише. Не съм търсила помощ, защото ме е страх да не ми се случи нещо след това. Казал ми е, че където и да подам сигнал, няма да спре”, сподели още пострадалата и призова всички жени да реагират навреме при насилие.

Вчера официално упълномощеният адвокат отказа да защитава обвиняемия по делото. 

„След като се запознах с материалите, в мен забушуваха човешки страсти. Не бих могла да си представя, че това може да се случи на моята дъщеря и на всяка една жена, която носи в утробата си 7-месечно бебе. Моята защита щеше да бъде неадекватна. Затова си направих отвод по делото. На първо място трябва да бъдем хора”, заяви адв. Веселина Василева.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук