Шамари плющяха в съботната вечер в „Къщата на любовта“ в Кърджали след като най-оборотната проститутка установила, че гастрольорка от Варна се опитва скоростно да я детронира, копирайки нейните оригинални хрумвания за привличане на клиенти.


„Къщата на любовта“ в Кърджали

Това разкри мераклия, който тъкмо застанал пред портата на „Къща за гости“ в широкия център на града край Арда, когато отвътре с рев излетяло чернокосо момиче. След нея пък дотичала побойничката й шибнала звучен шамар на видимо по-слабата физически жрица на любовта, пише 24rodopi.com.

„Раздаде правосъдие точно до кафе машината, на входа. От спора разбрах, че новото момиче също си нарисувало зайче (изображение на легендарното зайче на "Плейбой" - б. р.) на дупето, каквото отдавна имала най-оборотната в къщата.

А зайчето било нещо като парола за честите посетители на къщата. Казвали, че най-добра е „мацката със зайчето“ и от това тя имала два пъти повече клиенти от останалите.

Варненката обаче се изхитрила и искала с хитрост да отклони потока към себе си. Накрая наказаната призна, че само една в къщата има право на зайче на дупето си“, разказа най-големият карък на „Къщата за мераклии“, както съседите наричат още дома за настаняване на гости.

Той направил кръгом и се отдалечил от Първа любовчийска улица в Кърджали.

Всички обитатели в къщата са момичета, практикуващи древния занаят.

Съседите в шок, от сутрин до вечер проститутките чакат клиенти.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!