Ученичка от 12А клас в Националната търговска гимназия в Пловдив се свързала с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже една наистина невероятна случка.

Ето за какво става въпрос:

"Здравейте! Целият ни клас се организира вчера и направихме покана-изненада за нашата класна ръководителка Полина Маринова.Много бихме се радвали и бихме ви били много благодарни, ако споделите тази новина с вашите читатели (едни от които сме и ние самите). Сценарият за самата покана беше следният:

Помолихме охраната на училището, в което сме тази година (тъй като нашето се ремонтира), да влезе в един от часовете на нашата госпожа с претекст, че е хванал една от нашите съученички с марихуана.

Влизайки в стаята, той й съобщава, че е сложил белезници на момичето и че полицията и родителите й ги чакат долу. Когато излиза от училището и идва в парка, ние я чакахме с огнени букви, димки и най-важното - ръчно съставени "Общи условия" и "Договор" за бала, които тя подписа.

Идеята с договора дойде от това, че ние сме паралелка със специалност “Банково дело". В крайна сметка всичко протече по план и постигнахме желания ефект".

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук