Неприятен инцидент с репатриращ автомобил е станал във Варна. "Паякът" е изпуснал Мерцедес, докато го е репатрирал. За това сигнализира очевидец на случката, съобщава GlasNews.bg .

На този етап няма информация какво точно се е стигнало до инцидента. Нанесени са щети от лявата долна част на колата. Варненци се питат - кой ще плати за тази "некадърност"?

"Това е поредното изтърване на кола! Ами като нямате техника да вършите качествено нещата, няма да я вършите! Аз, ако съм на собственика, съд до дупка и търсене на правата до край!

Той, че е виновен-факт, ама това ли е начина да се накаже, да му почупят колата? А в същия момент колите на връзкарите са по тротоарите, паветата и на още куп забранени места!!! За тях законите и правилата не важат!", смята Елена Ангелова.

"Завеждаш дело за щетите, които са причинени от репатрака. Докато то върви ти си покриваш разходите по ремонта и представяш в съда, документите по ремонта и на база на тях ти плащат обещение+пропуснати ползи. Тук се доказва лесно нарушението и щетата, както и в района има доста камери, които доказват вината им." съветва Георги З.

Според някои потребители вината е изцяло на водача, който е паркирал неправилно.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук