Макар около Къщата на ужасите в Курило да се носи зловещо спокойствие и да няма живо пиле, то единствено кръчмата в местността кипи от живот и е пълна дори преди обед. Това видя екип на БЛИЦ, който посети района, за да научи подробностите около проклятието в района, заради което за две седмици бяха открити 11 трупа.

Някои от клиентите демонстрираха култов черен хумор и решиха да го обърнат на майтап.

"Тук масово започнаха да се убиват и самоубиват. Не знам какво се случва. Аз затова пък всеки ден се самоубивам с мастика и жена ми ми се сърди", заяви един от местните жители, който си сипваше поредната чашка рано-рано. 

Една от посетителките на кръчмата пък сподели, че след всичките тези криминални истории дори не й се излиза на улицата.

"Прочухме се в цяла България с тези убийства и самоубийства. Така вече ни знаят. На мен не ми се излиза никъде. Когато отида до София и научат случайно, че съм от Нови Искър, ме обстрелват с въпроси от рода на: "Абе какво се случва при вас?!" или "Какво правите вие", разказва жената и добави, че няма обяснение за случващото се там.

Интересно е, че нито един от клиентите дори не знаеше за последните два трупа, открити в района, а именно този на възрастната жена, намерен на спирка, както и на втория смъртен случай с влак, при който загина жена

Автор: Цвети ДАНОВА, БЛИЦ
Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

 


ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ АКТУАЛНО ИНТЕРВЮ С КМЕТА НА ЛУКОВО, КЪДЕТО БЕ БЪРЛОГАТА НА РОСЕН АНГЕЛОВ