След публикация на Plovdiv24.bg относно джип, който е паркиран на две инвалидни паркоместа с редакцията се свързал шофьорът на въпросното МПС. В една от пловдивските групи във фейсбук беше публикувана снимка на въпросното паркиране.

Ето какво споделила жената, решила да паркирала така
:

Здравейте на всички от медията и тези, които я четат редовно. Искам да направя опровержение на новината от 07.12.2022 г. за паркиран автомобил на инвалидно място. 

Аз съм шофьорът на автомобила, който е сниман, за съжаление наистина имам ТЕЛК-ово решение и Инвалиден стикер, който е поставен на предното стъкло.

Явно човекът, който е снимал автомобила, не си е направил труда да погледне и на предното стъкло за поставен стикер. 

Единствената ми грешка е тази, че паркирах леко напред, понеже беше на завой свободното място и реших, че може някой да ме удари. 

Позволих си да паркирам така, след като видях, че предното инвалидно място за паркиране беше недостъпно за автомобили.  Същото беше "оградено" от всички страни - от други паркирани автомобили. 

Никога до преди това не съм си позволявала да паркирам на инвалидно място и винаги съм била против шофьорите, които го правят без основание. 

Пожелавам на всички читатели и на целият Ви екип - здраве, здраве и пак здраве!

Прекрасни Коледни празници с хората, които обичате!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук