Репортерката на Господари на ефира в Нова ТВ Зорница Акманова е жертвата на гнусния акт, с който тази сутрин осъмна Карлово. БЛИЦ се свърза със Зорница, която коментира, че ще изчака полицаите да си свършат работата.
 Каза, че е добре и не е очаквала подобна вандалщина. Никога до сега не е ставала обект на нападение или отмъщение.  Наскоро младата жена се присъедини към "Господарите", а първият репортаж, който направи бе посветен на монтьор-измамник.

В ефира на телевизията беше показан Пламен Майстора от Карлово, чиито сервиз е незаконен и запечатван няколко пъти. Мъжът стана известен с това, че мотае и лъже свои клиенти с пари, без да оправя колите им. Не е изключено това да е отмъщение заради този репортаж, полицията прави оглед и провежда разпити. Прокуратурата също подхвана случая.

След репортажа много хора ни потърсиха, за да споделят своя горчив опит от автосервиза на Пламен Майстора и споделиха, че са заплашвани с прокурори.

Прокуратурата вече разследва случая с палежа и тепърва ще се установи кой е реалният му извършител. Очаква се официално изявление на прокуратурата.

Всички обстоятелства водят към съмнението, че инцидентът има нещо общо с разследването на Зорница Акманова в Карлово и нечии засегнати интереси.

По непотвърдена информация на БЛИЦ има следи от запалителна течност по „Ауди А4“. 

 


Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ