Той се казва Кирил Андреев и е от Плевен. Както описва сам себе си, е „единствен по рода си в цяла България”! Всъщност той е актуален пример за една доста странна обществена тенденция, при която двама души съзнателно си изневеряват, като това им доставя удоволствие. Откровенията на Кирил могат да се сторят доста шокиращи за мнозина. Но не и за него. Пред народното издание той сподели, че след като се правят съзнателно риалити формати, в който мъже търсят половинките си (пример: „Милионер търси съпруга”, бел. ред), защо един човек да не опита да намери правилния за себе си човек с откровения, пък било то и такива.
„Търся си жена, която да ми изневерява съвсем открито, без да й пука от мнението на хората. На мен това ми харесва и сигурно съм единственият в цяла България, който има смелостта открито да заяви, че иска други мъже да направят децата му”, заявява Андреев, а от разказа му става ясно, че той е съвсем сериозен в желанията си.

„Още през 2015 г. качих видео по този въпрос (видеото се намира на този интернет адрес: https://www.youtube.com/watch?v=t0EBzRbtlUg), наскоро направих и ново. През последните години все повече придобиват популярност сексуални тенденции като Swing (размяна на партньори), и Cuckold фетишите, които в България за много хора са все още табу и рядко се обсъждат открито. Аз обаче успях да се освободя от тези задръжки и намирам идеята да гледам как друг мъж прави секс с жена ми изключително възбуждаща. Затова си търся такава жена и искам да разкажа за себе си с надеждата, че това ще помогне да я намеря, защото повечето жени в България са все още твърде консервативни”, казва Кирил и признава, че харесва и циганки.

Става такъв след изневяра на приятелката си

Преди време бях ревнив като всички останали, но откакто имах приятелка, която открито ми изневеряваше, установих, че всъщност ревността е основно егоизъм и страх да не я загубиш. За сметка на това обаче в едно класическо семейство жената е напълно лишена от удоволствията които може да й доставят допълнителните сексуални партньори. И в един момент се запитах кому е нужна тази вярност? Разбира се, ако жената иска да бъде вярна, няма нищо лошо в това, но не виждам смисъл, ако й се прави секс с други мъже, да трябва да се лишава заради мен”, размишлява на глас младият мъж. И дори стига до извода, че в това няма нищо лошо.

„Стига да си имаме доверие и да обсъждаме всичко съвсем открито, това даже може да заздрави връзката, защото жената няма да има никакъв мотив да ме напусне заради друг, когото може да има и докато е с мен. Ето например как си представям аз отношенията между мен, жена ми и любовниците й: примерно, когато тя си хареса някой, ще го обсъди с мен и ще се разберем кой от двама ни ще говори с него, за да му предложи да й стане партньор. След като се запознаем и сприятелим, просто ще си бъдем приятели и ще излизаме заедно, а от време на време той ще ни идва на гости, ще прави секс с жена ми, докато аз седя до леглото, гледам как той я помпи мощно, а тя ми хвърля мръсни погледи. Може и да участвам понякога, но всичко ще зависи от нея и това, което й доставя удоволствие”.

Мъжете не си го признават, защото е тема табу

„Може би някои от читателите ще намерят това за извратено, но истината е, че подобно изживяване е възбуждащо за голяма част от мъжете, ако и да не си го признават, защото е тема табу!”, признава Кирил Андреев. И добавя, че е човек на крайностите.

„Наистина съм ексцентричен, затова ще стигна по-далеч.

Бих се радвал, щом се оженя, жена ми да забременее от друг право пред очите ми!

Това даже ми е сексуална мечта, която много искам да се осъществи. Ако оставим настрана, че намирам идеята за наистина гореща, също го искам и по друга причина, защото смятам, че е несправедливо жената да е принудена от обществото да ражда деца само от един мъж. Смятам, че ще е етично спрямо жените, ако имат право на избор. В крайна сметка, ако един мъж обича истински партньорката си, ще обича и децата й, защото са от нея, а не защото са от него. Разбира се, с това трябва да се внимава и изборът на биологични бащи да е правилен, за да не вземат един ден да имат претенции. Ако всичко се направи, както трябва, всичко би било наред, стига само всичките ни деца да са от различни мъже, защото иначе бих се чувствал пренебрегнат.”
Всъщност основната причина Кирил Андреев да поиска желанията му да станат публично достояние е защото му е трудно да открие жената, за която да се ожени. Надява се, че търсената от него половинка ще се свърже с него, след като прочете статията.

„Трудното е, че искам тя да е достатъчно смела, за да прави това открито и дори да се снимаме с нея в любителско порно и нека, който иска, ни гледа. Интернет и бездруго е залят с подобно съдържание и смятам, че видеокамерите, които са вече във всеки телефон, ще доведат до това сексът пред камера да престане да бъде табу. Това е само въпрос на време.

Мнението на биолога Робин Бейкър

Според биолога Робин Бейкър причината подобен тип интимни преживявания да са така възбуждащи за мъжете е, че по този начин те подсъзнателно се съревновават с друг мъж при оплождане на яйцеклетката. Разбира се, теориите по този въпрос не са една или две.

Имал тежко детство

„Всъщност имах тежко детство наистина, но не е това причината за изборите и решенията в живота ми сега. Просто така се стекоха обстоятелствата, че момичетата, в които си влюбвах, все не споделяха чувствата ми. Може би защото не съм бил достатъчно решителен, но с течение на времето свикнах с факта, че жените, които харесвам, правят секс с други мъже. Например бях влюбен в едно момиче, за което знаех, че ще ми изневерява. Замислих се тогава какво да избера: да се съглася с това или да се откажа от нея?! Беше ми трудно, но в крайна сметка явно точно тези моменти са ми повлияли да се адаптирам към подобна среда на живот. Имах доста любовни разочарования.

А и по неизвестна за мен причина все така се случваше, че се влюбвах в кифли. Макар че харесвам много и циганки. Просто търсех в жените предимно красота и сексапил, поради което и попадах на такива. Но се реших окончателно да си търся жена, която да ми изневерява, чак когато си намерих приятелка, която беше проститутка. Открих, че всъщност е възбуждащо да знаеш, че в момента приятелката ти прави секс с друг мъж. Всъщност открих, че единствената спирачка за това е било възпитанието ми. Замислих се над тази тема, защото се оказва, че всички сме в някаква степен ограничени от религията.

Изводът е, че е глупаво да робувам на християнските ценности, докато в църквите има всеизвестни хомосексуалисти, които ги дават даже по телевизията – точно те ли ще ме учат на морал?! В крайна сметка аз вярвам, че всеки трябва да е свободен в личния си живот да прави каквото си иска, стига да не пречи на другите. Освен това имам доста да си наваксвам в секса, защото късно започнах да го правя.”

Анелия ПОПОВА

ОЩЕ РАЗТЪРСВАЩИ ЖИТЕЙСКИ ИСТОРИИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ-БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА