Огромна змия изпълзя на български плаж. Влечугото е заснето на пясъците край Свети Влас. То спокойно се наслаждава на слънчевите лъчи съвсем близо до морето, туристи смятат, че става въпрос за представител на водните змии.

Хората реагират спокойно и заявяват, че причина за притеснение няма. А други добавят, че случката не е прецедент - видели са "плажуващи" влечуги и на други морски дестинации.

"Нормална гледка в природата, както и медузите. Не им е работа на бетона и хотелите, дето застроиха цялото крайбрежие с годините", пише Йоана Г.

"Не мога да разбера как на нещо толкова нормално можете да кажете , че е ужас. Май забравихте къде се намирате и , че има други същества освен вас на тази планета", добавя У. Владимирова.

"И ние си имахме миналата седмица на плажа - даже бяха две . Успях да снимам от хотела само едната и то като си тръгваше", коментира Валентина В.

"Това е просто водна змия... Няма да ви изяде. И съм 100% сигурна, че като ви види на плажа и тя възкликва с погнуса "ужас, това е човек"," пише Дени Д.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук