Сервитьорка помогна на шофьор, чиято колата е била ударена в центъра на Пловдив. По думите на потърпевшия инцидентът е станал преди около седмица.

"Колата ми беше блъсната на 14.09 в паркирано състояние на ул. Иван Асен (близо до главната почти пред заведение "Бирария Пожарната"), чул се е доста силен шум, при което за голямо мое щастие сервитьорката от заведението е излязла и записала номера, за което съм и много благодарен.

Била е бяла кола, управлявана от възрастна дама, която се опитала да паркира пред моята кола, но не е успяла и ме е блъснала, след което даже без да спре, да се огледа, си е тръгнала: рег. ном: РВ8133КХ.

Подал съм жалба в районното, но все пак ако някой се познае или познава собственика, ще се радвам да се свържат с мен и да подпишем двустранен протокол за птп и да не ни болят главите допълнително.", уточнява Джемал Иса.

Пловдивчани засипаха с похвали сервитьорката на заведението, съобщава glasnews.bg.

"Браво за постъпката на сервитьорката! Повечето хора не ги интересува.", пише Юлия Е. "Браво на момичето!!! Адмирации за постъпката!", добавя Веси Д.

Някои потребители посъветваха потърпевшия да потърси записи от камери в района.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук