В редакцията  на Флагман. Бг е постъпил сигнал от възмутени родители на учениците от елитната гимназия  „Г. С. Раковски“ – гр. Бургас. 

Родители и ученици  са възмутени от поведението на преподавателя по български език и литература Десислава Кесова, която е и йога инструктор и редовно демонстрирала пред децата в час шпагати и разнообразни пози.

„Госпожата явно практикува еротична или тантрическа йога – ние не сме много запознати с тези термини, затова молим да бъдем извинени“, започват писмото си родители, които са изумени от поведението на педагог в уж елитна гимназия, където те пращат децата си да учат
„Епопея на забравените“, „Под игото“, „Две хубави очи“, „Да се завърнеш…“, „Гераците“ и т.н. А всъщност се оказва, че госпожа Кесова май на момчетата изпраща голи снимки и кратки еротични етюди, а с момичетата се бъзика за външния им вид.

„Разбрахме от дете, че съществува група във вайбър, където госпожа Десислава Кесова разпространява свои снимки и видеоклипове сред момчета от горните класове. Става дума за ученици в 10 клас, които все още не са навършили дори пълнолетие. Това е огромен скандал. В тази група тя е вкарала телефоните на момчетата, които си харесва, и там изпраща клипчета и снимки, а те ги споделят в други социални мрежи като тик-ток, инстаграм и фейсбук. Кой изобщо държи на работа такъв учител “, пипат шокираните родители.

Брутални разкрития за секс скандала в бургаския затвор и опасната Цветелина

Насладете се на един от етюдите на госпожа Кесова в това видео, изпратено до учениците, разполагаме и с други:

Проверка на медията установи, че първия срок тази година 9-класниците са направили подписка от родители и ученици, която е изпратена до директора на ГРЕ „Г. С. Раковски“ Радостина Георгиева. В нея единственото искане, подкрепено с достатъчно според тях доказателства, е било да бъде премахната въпросната учителка. Отговорът обаче не ги удовлетворил –Десислава Кесова била задържана на работа под претекст, че няма как да се намери заместник.

Внимание! YouTube е опасен за деца

„Кой стои зад тази госпожа, че толкова да не могат да я махнат? Това ли е поведение на педагог, на литератор и въобще учител, който е ангажиран с възпитанието и обучението на подрастващи? Или тази „учителка по еротични пози“ се изживява като героиня в песента на Слави Трифонов, посветена на бургаската Френска гимназия:

„Френската гимназия пише ти шестиците!
Хайде научи и мен,
щото французойките чакат
всеки ден - чакат да ги бройкаме!“

Така ли пишат там шестиците“, питат майките и бащите на учениците, които са получили сексуалните кадри с преподавателката.
Родителите и бургаската медия апелират началника на РУО-Бургас инж. Виолета Илиева незабавно да се сезира, да извърши проверка и да накаже учителката с изключително провокативно и неприемливо за преподавател поведение.