Млад мъж загина при ужасяващи обстоятелства при трудова злополука край Варна, научи Varna24.bg. 

От пресцентъра на полицията потвърдиха за случая. Трагедията се разиграва на 18 април тази година в цех за преработка на замразена риба във варненското село Въглен. Сигнал за инцидента е подаден в 17.55 часа. 

Метална рампа с натоварена на нея 1 тон замразена риба пада и затиска двама работници. Единият от ранените е извадил късмет и е само с фрактури.

Вторият мъж обаче, на 45 години от Варна, е отведен в много тежко състояние и опасност за живота в болница. Работникът е бил с жестока коремна травма, кръвоизлив и фрактура на крайниците. Въпреки спешната оперативна намеса и старание на медиците, той губи битката за живота си. 

Тепърва ще станат ясни причините за трагичния инцидент. По случая е образувано досъдебно производство, допълниха от пресцентъра на полицията. 

Мъжът оставя две деца сирачета. Съпругата му, близки и приятели, все още са в шок от загубата. Тепърва майката трябва да се справя с разходите по отглеждането на децата и овладяване на емоционалната травма за семейството. 

Всеки, които желае да помогне, може да се обади на редакционния ни телефон 0888 532624, за да получи информация как да дари средства в помощ на почерненото семейство.