Пред блок 23 в бургаския жк „Славейков” почерня от полиция след ужасяваща трагедия.

Няколко полицейски автомобила и линейка са пристигнали на мястото, където в един от апартаментите е открито тяло. Касае се за 79-годишната Томка Г., която е била намерена мъртва в банята си от своя син, твърди Флагман.бг.

Мъжът е сигнализирал за трагедията. Пристигналите на място полицаи установили, че трупът на Томка Г. е в банята, където тя се обесила за тръбите. Причините, които са довели до този краен акт, все още са обект на разглеждане от страна на местните органи.

Семейни проблеми, финансови затруднения или други фактори могат да са допринесли за вземането на това тежко решение от възрастната жена.

Самоубийствата са сериозен проблем в нашето общество и изискват повече внимание и ресурси за предотвратяване и подпомагане на хората в кризисни ситуации.

Надеждата е, че случаите като този ще повдигнат по-широкото обществено обсъждане за проблемите на депресията, психичното здраве и нуждата от подкрепа за хората, които се борят с тежки емоционални и психологически проблеми. Важно е да се осигури достъп до средства за помощ и подкрепа за всички, които се нуждаят от тях, преди да е твърде късно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук