В Пловдив пропищяха: Продават ни дюнери с кожа и перушина
Шишовете зареждам от базата на Аладин в Съединение. Вече 8 години работя с него и досега не съм имал проблем. Няма да се учудя, ако оплакването е дело на мои конкуренти, което често се случва. Дори и това месо да е било от моя обект, работникът, който го прави, днес е тук, утре го няма. И едва ли е обърнал внимание какво слага, въпреки че тук се хранят много ученици, коментира собственикът на "Савана" Димо Димов.
Собственикът на "Аладин фуудс" Аладин Харван коментира пред репортера ни, че с този бизнес вече се занимавал синът му, но ще нареди спешна проверка на партидата и ще проучи кой е приготвил въпросния шиш чрез задължителната системата за проследяване. По-късно пиарът му допълни, че месото с кожа и перушина може да е некачествено, но не е опасно. Очаква се от регионалното звено на БАБХ да започнат проверка на "Аладин" и "Савана".
Последвайте ни
0 Коментара: