Сватба за чудо и приказ вдигна известният благоевградски бизнесмен Иван Чапов на сина си Манол. Младият наследник на империята "НЕС" - бившият футболист на ФК "Пирин" Манол Чапов, падна в плен на любовта, омагьосан от любимата си Зори Байкушева, дъщеря на бизнесмена Д. Байкушев и племенница на благоевградския кмет Методи Байкушев.

Пищното сватбено тържество се състоя във фамилния комплекс на Чапови - "Орбита", над Благоевград, в събота, съобщава struma.com. 

Като излезли от журнал, младоженците впечатлиха гостите на сватбеното им тържество със стил и класа в облеклото, а щастието, което озаряваше лицата им в първия прекрасен миг от живота им като семейство, бе заразно. Булката буквално блестеше в сватбената си премяна. Дългата бяла рокля подчертаваше красотата на Зори, превръщайки я в истинска принцеса. 

За настроението на гостите неуморно се грижеше оркестър, а специалният гост Гъмзата се раздаде на макс, за да весели приятелите на младоженците и близките им. Ресторантът на комплекса беше украсен празнично, както подобава за събитието, на което пристигнаха приятели на младоженците от цялата страна и чужбина.

Дълго подготвяното тържество бе предшествано от екстравагантни партита. Бизнесменът Манол Чапов заведе приятелите си на остров Ибиса, а шаферките и най-близки приятелки на булката се веселиха здраво на остров Миконос.

Много емоции белязаха сватбения ден на младото семейство Чапови, които запазиха в тайна до къде ще стигнат в сватбеното си пътешествие.