Заловеният да шофира дрогиран Емилио Емилов продължава да си кара из Враца. За това сигнализираха очевидци, цитирани от BulNews.

БЛИЦ припомня, че преди седмица патрул на полицията спря сина на собственика на транспортната фирма „Екофрут“ Емил Марков. Проверката с дрегер установи, че той не е употребил алкохол, но нарко теста показа, че е дрогиран с кокаин. След тази случка във Враца му лепнаха прякора Коката, който му лепна като ваденка в детски албум.

Няколко дни по-късно се оказва, че регистрационните табели на лекия автомобил „Ауди“, с който беше спрян Емилио Коката, все още е в движение и не е със свалени номера. Оказа се, че колата се води на бащата на скандалния младеж и затова не е приложена тази санкция на закона.
Шофьорската книжка обаче му е отнета.

Ето го богаташкото синче Емилио, издънил се с кокаин във Враца СНИМКИ

Това не е пречка самозабравилият се младеж да продължава да кара същото „Ауди“. Близките му знаят, че колата се управлява от приятелката му, но всъщност Емилио Коката се прави на мъж пред приятелите си и сам сяда зад волана.

Конкретният случай, за който свидетели сигнализираха, е от петък вечерта. Очевидците твърдят, че младежът е имал вид на човек, който е употребил алкохол и бил в приповдигнато настроение. Това не му попречило да запали колата на баща си и демонстративно да я подкара.

Поведението на Емилио Коката все повече напомня за това на прокурорския син в Перник. "Правоохранителните органи във Враца е добре да не допускат ескалация на напрежението и да са малко по-твърди в реакциите си спрямо богаташкото чедо. Нека парите на Емил Марков да не замъгляват трезвия поглед на хората, които трябва да приложат закона в цялата му строгост", казват врачани.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук