Пловдивчанка остана очарована от отношението на две служителки на градския транспорт и сподели впечатленията си, пише Plovdiv24.bg, позовавайки се на публикация във фейсбук групата "Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv".

"Качвам се в автобус 66 от "Гладстон" и ми прави впечатление нещо на секундата. Кондукторката, възпитана жена на средна възраст, която с лекота държеше реда в автобуса, културно разпределяше местата на пътниците. За всеки пенсионер намери подходящи седалки на ниските нива, в близост до изходите, а на майката с количка преотстъпи инвалидното място.

Шофьорът беше жена, тя изчакваше колкото е необходимо пътниците, като кондукторката подпираше при нужда за качване и слизане. Нека тези две уникални дами да бъдат пример за доброто отношение на всички", пише тя.

Публикацията събра стотици харесвания за кратко време.

"Доказателство, че всяка работа може да се върши достойно. Дано все повече хора, като тези две дами, да срещаме."

Разбира се, не липсва и негативен коментар, което предизвика спор в мрежата.

"Нищо уникално не виждам. Просто две жени, които си вършат съвестно работата."

"В днешно време все по-рядко срещаме загрижени и съвестни хора. И не им влиза в задълженията да подпират никой или да качват колички в рейса нали? Трябва да се напомни на хората, да са по-добри ", отговориха му потребители.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук