66-годишният мъж от Самораново, който опита да сложи край на живота си, като се самонамушка с нож в гърдите и се запали, и друг път е правил опит за самоубийство. 

Вчера хората в селото коментираха, че съдбата на В. Гусийски била много тежка. Преди около 30 г. загубил съпругата си, останал сам с две деца на ръце, които сам отгледал, пише struma.bg.

За последните две години това е вторият му опит да се самоубие. 

Както БЛИЦ съобщи, зловещият инцидент се разигра вчера сутринта върху гаража до къщата му. Полуживият В. Гусийски е открит от сина му, който се прибрал от работа като охранител на хотел в Паначище. Той видял обгорялото тяло на баща си върху гаража и веднага позвънил на тел. 112 да търси помощ.

На място са пристигнали екипи на Спешен център – Дупница и криминалисти от РУ на МВР.

Дежурният екип на Спешен център установил, че мъжът е жив. В едната ръка той държал ножа, с който се самонаранил, преди да се самозапали, като се напръскал с бензин и драснал клечката .На гърдите му имало рана от ножа. Тялото му било обгорено от кръста надолу. В. Гусийски е транспортиран с линейката до частната болница в Дупница, а от там в клиниката по изгаряния в „Пирогов”.

За случая е уведомена Районна прокуратура – Дупница. При огледа на криминалистите от РУ на МВР не е установено да има насилие върху В Гусийски.