Поредното пътуване със самолет за малко не приключило драматично за Лорина Камбурова. Връщайки се от Лондон, актрисата, екипажът и всички пътници попаднали на ужасна буря. Ситуацията била толкова страшна, че самолетът не само че не успял да кацне, но и буквално бил на косъм от това да се блъсне, тъй като летял изключително близо до земята, пише „ШОУ“.
 
„Беше много страшно, целият екипаж и хората бяха стресирани и се молеха всичко да мине успешно. За щастие успяхме да кацнем в Букурещ, макар и на третия път“, спомня си Лорина за ужаса, който е преживяла.

Дори след като стъпила на твърда земя, неволите на звездата от „Скъпи наследници“ не приключили дотук. Освен че трябвало да се придвижи с автобус от Букурещ до София, на една от спирките за почивка картата й отказала и тя нямало с какво да си плати храната. За щастие българин, който бил пред нея на опашката, й „спасил живота“, купувайки й сандвич. „Той направо ме спаси, иначе щях да припадна от глад в този автобус“, признава актрисата.

Двамата се сприятелили, като младежът дори се появил на музикалното й участие в столичен клуб. На него Лорина, дуетната й половинка Росен и куп именити музиканти представиха джаз версии на свои и чужди парчета. 

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!