Красивата манекенка и кандидат актриса Цветелина Роскин си качи снимка в Инстаграм, с която определено нажежи студената атмосфера. Това видя БЛИЦ.
Бившата на Орлин Павлов показа кадър в гръб, на който се вижда татуса на гърба й. Вниманието обаче приковават стегнатите й задни части. 

В началото на миналата година Орлин бе на темата за наследници и повече от всичко вярваше, че е открил жената, с която да ги създаде в лицето на Лина Роскин. Дългокраката дама се подвизаваше в модните среди с прякора Лина, където се славеше с доста разкрепостено поведение.

Това обаче никак не безпокоеше певеца, който не се вълнуваше от миналото й. Двамата влюбени деляха един дом почти 12 месеца и светлокосата изкусителка непрекъснато се появяваше под ръка с Орлин на негови събития и участия. С това категорично заявяваше намеренията си към него, но накрая нещо във връзката им сериозно се пропукало.

През лятото около влюбените се завъртя слуха, че са сложили край на отношенията си и Орлин пак е останал сам. Причината за това била, че хубавата Цветелина не искала да става кротка съпруга и майка.