Последна церемония на розите в "Ергенът". Заветните червени цветя са само две, те трябва да бъдат поделени между 3 дами, които се борят за сърцето на Виктор. Но последната церемония се разви извън всичките очаквания на сценаристи, продуценти и зрители на риалитито. Стигна се до безпрецедентен край на епизода. 

Първата роза Виктор искаше даде на всепризната му любимка Александра. Алекс отиде да вземе розата, но след това направи огромни признания, с които обърна хода на шоуто. 

Алекс призна, че получаването на розата винаги ѝ носи истинска радост. "През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си. Един мъж който да е винаги зад гърба ми да го усещам като стомана.

Знам, че не може да изисквам идеалност от хората, но не съм спряла да вярвам и не съм се отказала. Никога няма да забравя последните нощи, защото беше голямо лутане. За мен беше много трудно да взема това решение", разкри пред Виктор и зрителите тя. 

Допуснах толкова много грешки и не исках да допускам последната, от която няма връщане назад, затова няма да приема твоята роза, въпреки всичко ти благодаря за всичко. За всеки един момент който ми даде тук", каза Алекс и шокира всички. 

Последва и обяснение аз нейното радикално решение да напусне по своя воля на стъпка от финала на риалитито. 

"От последните ситуации в нашето прекрасно изживяване осъзнах, че аз не съм сигурна в чувствата на Виктор, защото той когато трябваше да застане до мен, той награди агресията с цвете. Моят път тук приключи", обясни тя. 

"Не съм знаела колко е красива романтиката, благодаря ти за тези моменти ти е са в сърцето ми", сподели още Алекс преди да си тръгне. 

Исках да знае защо го взимам това решение. 

Целувайки за последно Виктор Алекс си тръгна и напусна шоуто. Тя не забрави и да благодари на своите съпернички с една въздушна целувка. Така Дениз и Виктория ще се борят на финал за сърцето на Виктор. 

Именно за този скандален обрат писа по-рано БЛИЦ и май позна края на риалити шоуто. В мрежата бе плъзнала скандална версия за финала на придобило вече култов статут риалити. Спекулираше се, че именно тази участничка ще спечели шоуто и църцето на Виктор.

Скандален обрат на финала на "Ергенът"! Ето коя участничка печели, но се отказва СНИМКА

"За съжаление това не е моя човек, но съм сигурна, че това ще му помогне в бъдеща връзка да направи някоя жена, неговата жена щастлива. Не, не съжалявам за абсолютно нищо. Моето сърце не ме лъже. Много ми стана мъчно за него, надявам се да не съм го обидила", сподели още Алекс преди края на епизода

По-рано, когато ергенът бе подготвил специални изненади за последните конкурентки за сърцето му - срещи с най-бклизките им роднини и приятели Александра призна, че не е доволна от това как е реагирал Ергенът Виктор след скандала й с Виктория, при който рускинята прояви агресия към нея.

"Цяла вечер преди да заспя мислех какво се е случило. Мислех за себе си и не се почувствах добре във вчерашната ситуация, защото не се почувствах защитена от Виктор. Въпреки че Виктор знае какво се е случило, той се направи на ухапан. И даде шанс на Виктория да продължи, което за мен не е заставане зад моя гръб. Не се почувствах добре във вчерашната ситуация", каза Алекс.

Виктор при това бе направил много голяма изненада последните три кандидатки за сърцето му. 

Той покани Александра, Виктория и Дениз на индивидуални срещи. Първата от тях бе именно с психоложката. Мачото й завърза очите и я заведе на тайно място, където я очакваше нещо страхотно.

След като свали превръзката си тя видя своите майка и сестра. 

Денис бе изненадана от сестра си и най-добрата си приятелка, а Виктория  от най-добрата си приятелка и най-добрия си приятел в България, които се оказаха, че са двойка.