След бурна афера с продуцента Андрей Арнаудов моделката Бориса Тютюнджиева най-накрая се похвали с нов мъж в живота си. Тя пусна снимка с него в "Инстаграм", но засега не казва името му от суеверие, че конкурентки могат да й завидят и да й развалят връзката с господина, пише "Телеграф".
На фотоса Тютюнджиева е снимала краката си, като възлюбеният й я е хванал за единия от тях. Тя написа "Упиии" и още повече развихри въображението на светските клюкари кой е новият мъж до нея. На снимката няма тагове към профил на мъжа, а Бориса упорито крие името му. Близки до моделката споделят, че тя достатъчно си е напатила от медийния шум покай предишната си връзка с тв продуцента Андрей Арнаудов и сега иска да запази личното си пространство далеч от светлините. 
 

В момента влюбените са на остров в Бали, където Бориса отскача за втори път в рамките на 2 месеца. Запознати с отношенията на моделката и новия й любим разкриват, че двамата са много влюбени и са готови на съвместно съжителство. След раздялата с Андрей Арнаудов миналата година Бориса дълго време странеше от медийните изяви. При последната си такава в "Черешката на тортата" тя втрещи с наляни килограми, които станаха повод за клюки по неин адрес, че хич не й отиват на манекенското амплоа.