Бившата манекенка Ирена Василева Иванова, прославила се с порноизпълненията си в „Биг Брадър 4” беше изведена от къщата на съквартирантите за един ден, за да се яви вчера на делото срещу екссъпруга й Калин Стоянов , обвинен във физически тормоз над красавицата. Самият Калин обаче не знаеше за делото. Така поне твърди той.
“Подписах споразумение с адвокатката на Ирена Марияна Трифонова и с адвокатите на Биг Брадър да оттеглим взаимно обвиненията си. Бяха ми пратили нова призовка за 24 октомври, когато Ирена трябваше да ги подпише в къщата. Вчера на обяд разбирам, че всъщност делото се е състояло. Това е нелепо!”, разказва възмутен Калин.
Вчера в пресинформация до медиите от шоуто съобщиха, че манекенката от Бургас е повикана от Биг Брадър в изповедалнята и повече не се е завърнала. Това предизвика всякакви предположения и догадки сред съквартирантите, но накрая почти всички бяха убедени, че няма да се върне повече. В живото предаване най-вероятно ще видим съдебната битка, на която свидетели са били Маргарита, приятелката на Ирена и Димитър Рашев, новото й гадже. “Версията на Калин е пълна клевета! Той знаеше за делото. Мога даже да ви кажа, че съм получавала и директни заплахи от него”, твърди пък адвокат Марияна Трифонова. /Марина Шиварова, БЛИЦ