Жестока депресия е налегнала Веселин Маринов в последно време. Естрадният трубадур уж разправя, че е щастлив в любовта, но не е точно така! В момента той има жена до себе си и, както всички знаем, тя се казва Веселина Пеева. Но сърцето му все още принадлежи на друга - бившата му съпруга Цветанка, твърди hotarena.net.
Наскоро се заговори, че палавата Веска се стяга да бъде булка. Желаният от нея съпруг обаче няма никакво намерение да минава под венчилото за трети път.

Оказва се, че Веско има все по-големи съмнения към намеренията на новата си възлюбена. Щом разбра, че тя се гласи да бъде булка и дори шаферки си е избрала, косите му настръхнали! Още повече че всички дами в нейното обкръжение са все един дол дренки и имат няколко брака по сметка зад гърба си. Затова и Маринов все повече се съмнявал, че Пеева е с него заради парите, а не по любов.

А ако го склони да сключат брак, после ще може да го изнудва за издръжка. Минал два пъти през ада на развода, естрадният трубадур няма никакво намерение сам да си го причинява отново. Засега той не мисля за раздяла с добричлийката, но следи изкъсо всяко нейно действие, както и това къде харчи парите му. Точно така се започна и драмата с бившата му съпруга Цветанка.

Двамата имаха привидно хармоничен брак и сякаш нищо не говореше за предстояща раздяла. Изпълнителят чак на 55 години си дава сметка за един голям недъг в характера си, който скапва всяка негова връзка - че е болезнено ревнив. На базата на няколко публикации и слухове Веско взел решението да се раздели с госпожа Маринова.

Преди години тя направи интервю с Христо Стоичков и оттам плъзнаха слухове, че двамата са били интимни. А на съпругът й толкова му е трябва, че да я изхвърли като мръсно коте. Оказва се, че предполагаемата и по-скоро въображаема авантюра е била само повод, но не и причина. Веско постъпил отвратително с Цветанка и дори не посмял да й каже всичко, което иска, в очите.

Един ден просто й събрал багажа и й оставил прощално писмо от цели 30 страници. В него той изредил всички прегрешения, които приписва на блондинката. Разбира се, в постъпката му няма нищо мъжко, а в написаното - нищо вярно. Всичко е било във въображението на певеца. Но, за жалост, той го е осъзнал прекалено късно!

В последните години Маринов не пропуска да изпрати цветя и бонбони за рождения ден на бившата си съпруга. Той жестоко съжалява, че е провалил брака си. От разстоянието на времето прехвърля цялата вина върху себе си. Но вече всичко е загубено, защото Цветанка не иска и да чуе за него след унижението, което й причини.