Дженифър Лопес потъна в скръб заради смъртта на известния актьор Рей Лиота, който издънха внезапно в четвъртък (26 май).

Неочаквано почина актьорът Рей Лиота

БЛИЦ припомня, че известният артист почина по време на снимките на филма „Опасни води“, а причините за смъртта му още не са ясни.

Първа от известните личности в социалната мрежа се изказа певицата и актриса Джей Ло, която още е в шок от случилото се. Тя пожелава много сила на дъщерята на Рей – Карсън и поднася искрени и дълбоки съболезнования на цялото му семейство.

Ето какво пише Лопес в профила си:

Рей беше моят партньор в престъпление в “Нюанси синьо“… първото нещо, което ми идва на ум за него е, че бе много мил с децата ми. Рей бе олицетворение на корав човек, но с много добра и мека душа. Той бе завладяващ за гледане артист. Истински Gooodfella (б.р. филм на Скорсезе, в който Лиота участва). Споделихме уникални и емоционални моменти заедно на снимачната площадка през тези три години. Когато за първи път разбрах, че той ще е част от „Нюанси синьо“ бях силно развълнувана. Спомням си, че когато се засякохме за първи път на снимачната площадка там, за да снимаме сцена заедно, имаше истински искри, но и взаимно уважение. Тогава разбрахме, че този филм ще се получи и се почувствах истинска късметлийка, че ще работя точно с него.

Като всички артисти той бе многопластов, сложен, искрен, честен и много емоционален. Беше толкова лесно да се играе с него и винаги ще си спомням времето, прекарано с Рей с любов.

Загубихме страхотен човек днес. Почивай в мир Рей. Толкова е тъжно да те изгубя и то толкова скоро. Ще те помня винаги. Изпращам много любов и сила на дъщеря му Карсън и на цялото му семейство и всичките му близки хора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!