Сексапил и провокативност демонстрира Емануела в най-новия си видеоклип, напълно в тон с предизвикателното звучене на последното попълнение в репертоара й, озаглавено „Късам ти нервите”. Топ изпълнителката на Ара мюзик за пръв път е с необичайни „street” визии, много различни от всичко показвано до сега.
Певицата залага на интересни ежедневни облекла, които са спортно- елегантни и чрез тях бяга от строгия стил на вечерните тоалети и лъскавите бижута, които е демонстрирала в други ленти. Залагайки на дрехи в много цветове, чаровната брюнетка вече отправя поглед към пролетта и лятото. Изключение е единствено бюстие на „My lady”, което изпълнителката облича в една от визиите си. То струва 9 000 лв. и е изцяло декорирано с камъни „Сваровски”. Теди Велинова отново помага за атрактивния имидж към клипа, за интересните прически се погрижи Стели, за грима- Бони.
Режисьор на видеоклипа е Николай Нанков, с когото Емануела успешно е работила и досега. Специално построен декор и пирамида от чаши, в които се изливат 15 бутилки шампанско са малка част от интересните моменти.
„Късам ти нервите” отново е дело на хитовия тандем Оцко /музика и аранжимент/ и Росен Димитров /текст/. Бързо, с дискотечно звучене и оригинален текст „Късам ти нервите” дава сериозна заявка за бъдещ тотален хит на Емануела. Светлана Терзиева - Сесил, БЛИЦ