Битката за оцеляване в "Сървайвър" става брутална. След като двете враждуващи племена бяха принудени да си разменят четирима играчи, една от участничките отмъстително развя мръсното бельо на ексфутболиста Благой Георгиев.

Актрисата Снежана Макавеева се вбеси на Джизъса, след като той я изгони от отбора им „Известни“ и я прати в конкурентния „Войни“ заедно с кулинарката Божана, влогъра Чефо и финансиста Дани.

"Благо да си стои при тези, дето му перат гащите!“, ядоса се възпитаничката на НАТФИЗ и така разкри, че някой се грижи за личната хигиена на футболиста в Доминикана.

Снежана вероятно няма предвид Божана, с която вече са в добри отношения, нито пък общата им любимка - шампионката по кану, хладнокръвната Станилия. По метода на изключването остава „перачката“ да е фолкпевицата Татяна, с която Благо не крие, че се познава от 20 години.  

Освен известните, неочакваните размествания разтърсиха и племето „Войни“. Дизайнерът Едис също трябваше да изгони четирима играчи от тима си и да ги прати при популярните личности. Той реши това да са певеца Тино, гемолога Светльо, инфлуенсърката Мария и мениджърката Елина. „Сега играта ще стане още по-интересна“, зарадва се Светльо, който е брат на фолкпевеца Константин и не крие, че ще се чувства по-добре в орбитата на Джизъса.

След промените, племената вече няма да се наричат „Известни“ и „Войни“, а червени и сини. В първото влизат Благо, Станилия, Елина, Мария, Татяна, Светльо, Жоро, Тино и Иван, а във второто - Едис, Геновева, Снежана, Павел, Ермина, Цецо, Божана, Чефо и Дани.

Отсега нататък социалната и стратегическата игра ще бъдат решаващи, а номинираните  ще отпадат след дуели, а не след гласуване на зрителите.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук