Новият проект Deals на Емилия, заедно с румънеца Кости, събра десетки негативни коментари от феновете на изпълнителката.

Основното недоволство срещу парчето е, че то е извън фолк жанра, а почитателите на Емилия явно предпочитат тя да ги радва с поп-фолк изпълнения, пише woman.bg.

“Много те харесвам... Ама тази песен не струва, съжалявам”, “По-добре на испански или български да пееш.

На английски не ти се получава,с тея вибрации в гласа..” и “Надявам се да си прочетеш коментарите и да забраниш на екипа си да ти предлага каквито и да е trap песни повече. Дуетът с Фики не беше ли достатъчно показателен? Успех все пак” бяха само час от коментарите по повод парчето.По всичко личи обаче, че Емилия чете коментарите под постовете си и дори реши да отговори на друг разочарован фен, който написа: “Имаме ли сделка да се сетиш, че си поп-фолк певица?”.

Емилия побърза да му отговори, че не се е отказала от лекия жанр и планира да зарадва почитателите си с доста нови изненади. “Само да отворят клубовете ,имам изненади, няма как да спра да правя поп-фолк, та аз обожавам този стил. Всичко с времето си.” - написа тя.

Какви ще бъдат изненадите предстои да разберем, но явно Емилия следи нагласите сред феновете си и е готова да се съобрази с тях.