Гаджето на Криско не спира да радва мъжкото око с провокативни кадри в социалната мрежа. Капчикова за пореден път се изтипоса гола на плажа, с което привлече вниманието, видя БЛИЦ.
Напоследък плеймейтката не спира да пуска нуди снимки от морето. Поредният кадър, който тя сподели от голото си преживяване на пясъчната ивица, е черно бял, а тя небрежно е пуснала косата си върху гърдите, за да скрие част от тях.
 

Много еротика лъхаше и от предишните голи кадри на Капчикова. Припомняме, че преди няколко седмици тя напуска нуди селфита от морето, които буквално предизвикаха фурор.
 
Плажната снимка на Гаджето на Криско е харесана и от Бебо Халваджиян. Напоследък се мълви, че той и жена му имат проблеми, а дали следенето на профила на Капчикова значи нещо, предстои да видим.

Няколко часа след взривяващият гол кадър, Капчикова отново стана активна. Тя се показа по много изрязан бански. Стегнатата й гръд напише изпод него. Самата Ася призна, че това е подарък от нейна приятелка, за който сърдечно благодари.