Фолкдивата ДесиСлава е била брутално натирена от колата на бившия си любовник в Стара Загора преди около месец, пише "Телеграф". 
По данни на свидетели заможен господин издържал звездата и младия й любим – Благой Найденов, но преди няколко седмици търпението му преляло и финансите за Деси секнали. 

Скандалът се разиграл в Стара Загора по време на едно от последите участия на звездата, преди да излезе в отпуск по майчинство. Свидетелка разказва какво е видяла посреднощ: „Стоях на прозореца. По едно време спря скъпарска кола и се подаде женски крак. Отвътре мъж викаше: „Не те ли е срам, ако не беше бременна щях да те пребия. За всички пари, които ти дадох, трябваше 3 деца да ми родиш, а не на тоя. Махай се!“, разказва дамата и добавя, че от колата е слязла ДесиСлава, която преди това е имала участие в Стара Загора. 

Преди време името на ДесиСлава беше замесено в афера с бизнесмен от Стара Загора – производител на ядки. Именно въпросният господин давал пари на блондинката за нея и сина й, но след като се хванала с Благой, певицата все по-рядко отговаряла на съобщенията на спонсора, което го довело до истерия и натирил блондинката, която била с него само заради финансова изгода.