Софи Маринова и възлюбеният й Тодор Давидов - Гринго за вече неразделни и ходят заедно на нейните участия. Това видяха наскоро посетителите на столичен фолк клуб, където певицата имаше концерт на живо. 
Ясно е, че въпреки заканите си, че ще го изостави заради агресивния му и невъздържан нрав, ромската перла не може да живее без него. За разделите и събиранията им се говори отдавна, но последно певицата призна пред медиите, че вината е нейна, защото е много ревнива.
 
Двамата сега са по-влюбени от всякога и отношенията след преживените драми са заровени в миналото. Това разбраха всички посетителите в клуба, след като певицата покани любимият си на сцената и двамата заедно изпяха първата негова песен “Моят рай”, която Гринго записа наскоро.

 

Първият съвместен дует на двойката във фолк клуба събра буйните овации на публиката. Цялата вечер Гринго и Софи не откъсваха поглед един от друг и показваха колко много се обичат. 

“Есента имаме съвместно участие в Лондон. Вече ни канят да пеем заедно. Така нито единият, нито другият ще може да мръдне”, споделя Софи, цитирана от blife.bg.