Николета Лозанова май ще ражда втори път. На последните й фотоси по бански бременното коремче на бившата тв водеща вече личи, макар всячески да се опитва да го прикрие.

НиЛо позира на известния плаж „Джумейра“ в Дубай, облечена (или по-скоро съблечена) в изрязан цял бански. Смуглата красавица е свалила горнището така, че голяма част от него пада на коремчето й го прикрива. Въпреки това издадената част личи.


На друга снимка пък нарочно е сложила ръката си под банския, отново за да скрие корема си.

В светските среди се говори, че Николета ще признае за бременността си в Къщата на ВИП Брадър. Това била и една от основните причини за влизането й в шоуто, пише "Хот Арена".

Припомняме, че бившата водеща на „Папараци“ ще бъде гост звезда в началото на октомври. Според слуховете, именно пред Големия брат Лозанова ще признае официално за връзката си с Ники Михайлов, който лично ще я изпрати с горещи целувки до прага на Къщата.

Заговори се дори, че двойката ще обявят сватбата си в предаването. НиЛо ще остане около 2 седмици в шоуто -  време, за което една бременност би било невъзможно да се скрие.

В момента Лозанова и Ники Михайлов са на почивка в Дубай, където се наслаждават на последните си дни заедно преди влизането на топ звездата в Къщата.