Ива Екимова се ожали, че навръх Великден е била сполетяна от кутсуз в кухнята. Известната пиарка се опитала да направи домашно приготвени козунаци, само че опитът й не се увенчал с успех, пише "Таблоид". Блондинката направила тестото по рецепта, дадена й от приятелка, и следвала стриктно всяка стъпка. Оставила сместа да втаса 6 часа, след което го пекла на бавен огън.
В неделя обаче, когато настъпил моментът за разрязване на тестеното издание, резултатът бил отчайващ. Видимо добрият вид на козунаците бил лъжовен, тъй като отвътре тестото не било добре изпечено, а глетаво.
 
Екимова обаче не изпаднала в паника, тъй като имала план „б“, очаквайки подобен развой на събитията, заради което предварително била купила готови козунаци от близкия хипермаркет.