Фолкзвездата Ивана и столичният кмет Бойко Борисов ще се включат в Music Idol 3, съобщиха от шоуто.
Надпреварата между кандидатите за място сред финалистите на Music Idol 3 ще продължи в театралните кастинги, които ще бъдат излъчени утре и в петък от 20.00 часа по bTV.

Онези, които тази вечер се класират директно за третия кръг от втория етап на кастингите, ще си почиват за сметка на техните опоненти, които ще трябва да убедят журито, че имат място в заключителната фаза на формата.

Всичко това феновете на Music Idol ще видят в епизода утре вечер. Тогава двама от конкурентите, борещи са за едно място, ще си помогнат взаимно, за да преодолеят трудностите в поредния кръг.

В петък, 13 март, ще станат ясни имената на талантите, които от следващата седмица всяка делнична вечер ще се борят за зрителските гласове. Кандидатите ще бъдат разпределени в две групи от по десет човека – мъже и жени, като съответно те ще изнесат своите концерти в понеделник и вторник.

В сряда вечерта, 18 март, една част от талантите ще напуснат шоуто. В четвъртък и петък останалите ще продължат битката за място в най-успешното музикално шоу в България, а резултатите от нея ще станат ясни на 23 март, понеделник по време на вторите елиминации.

През седмицата на малките концерти истинска плеяда от звезди ще подкрепи талантите и шоуто. В понеделник, 16 март, одобрените кандидати от цялата страна ще бъдат посрещнати в общината от кмета на столицата Бойко Борисов, който по-късно вечерта ще ги подкрепи на живо в шоуто. На сцената на Music Idol ще се качи и фолк певицата Ивана, която ще вземе участие в първото голямо изпитание на идолите.

Другата седмица в шоуто ще вземат участие и едни от най-големите имена на българската поп и поп-фолк сцена. Истинска изненада очаква участниците и зрителите на формата по време на заключителната част на малките концерти. Каква ще бъде тя – ще стане ясно следващата седмица. /БЛИЦ