Имах много тежък момент в предаването, защото бях на ръба да си сваля маската. Това заяви в ефира на Нова телевизия певицата Теди Кацарова, която в събота отпадна от предаването "Маскираият певец". Тя се криеше зад един от най-зловещите образи във формата - този на Палячи.

"Вътре в самата маска виждаш едва-едва. Няма почти през какво да дишаш. Имаме микрофон вътре и слушалки в ушите. Нито виждаш, нито реално чуваш някого", поде разказа си тя и продължи: 

"Това, което на мен ми се случи, докато пеех по време на втория лайф, бе следното - някъде по средата на парчето ми се откъсна парче донапрен от маската и то ми влезе в устата. Глътнах го. Мислех, че ще умра", призна тя.

"Тръгнах да си дърпам нагоре маската, но си казах "Не, не можеш.. това ти е едва второ парче", каза тя и призна, че просто го е глътнала. 

"Забравих за хореографии и всичко. Просто се нахъсвах да се стегна, за да преодолея всичко. Не можех да си поема въздух. Мики Рурк в Щатите си е свалил маската и доброволно се е отказал от предаването, защото не е можел да диша", разкри Кацарова. 

"Искам да благодаря на всички от екипа, бяха прекрасни и усмихнати, поне тези, които успях да видя", каза певицата. 

Кацарова призна, че е разкрила на майка си, че тя е под маската на Палячи, защото двете имали много общи ангажименти, които се наложило да откажат. "Предупредих я да си мълчи, защото тя обича много да си разказва всичко и да се хвали с мен. Глобите обаче са жестоки, ако разкрием на някого, че сме част от формата", призна още Теди.

Тя обаче добави, че се радва най-много, че е успяла да излезе от образа на Силвия Кацарова и е показала на какво е способна и как пее. "Много хора не можеха да повярват, че имам такъв глас", добави тя. 

"Всички костюми са брутални. Много добра изработка, наистина. Седи до мен даден човек и не мога да кажа кой е. Всеки много добре влиза в ролята си. Хищницата ми е най-секси и различна. Тя ми е фаворит", завърши Кацарова.