Дни след Коледа, звездите у нас побързаха да се похвалят с подаръците, които са получили от своите близки.
Фолк певицата Роксана се похвали, че съпругът й е надминал очакванията й. Изкарах празниците в къщи с децата и Александър. Подаръкът, който получих, е пръстен с диамантен камък, развълнувах се. Повечето хора се сещат за златните обувки на Азис, Взех същите на съпруга си, те са поръчкови от Дубай“, каза звездата пред „Телеграф“.

Макар съпругата на Фики Стораро - Гюлджан да е в началото на бременността си, щастливото семейство се е погрижило нищо да не липсва на малкия наследник, Двамата почти са обзавели детската стая. Коледата отпразнували у дома, след което Фики тръгнал за участие.

Какво по-хубаво от топли чорапи, вкусни сладки и цялото семейство заедно на масата. Така е прекарал празниците Део.

Подобно на него фолк певицата Рени е събрала най-близките да ги почерпи с приготвените гозби. „Моите празници продължават с пълна сила. На Бъдни вечер бях с децата у дома. На 25-и дойде Дядо Коледа да поднесе подаръци. Влезе през терасата, а ние сме на последния етаж. Беше голяма изненада за всички малчугани“, споделя Рени. 

„Уникална Коледа. Получих много секс. Получих тройка, най-якият подарък, няма какво да кажа повече“, похвали се рапърът Дий.

Скандалната плеймейтка Жанет Нейчева която стана популярна с участието си в конкурса Мис Плеймейт, така и със секс скандала, в който забърка фолкаджията Константин, сподели, че този път се е наслаждавала на компанията на соя приятел. На Коледа пък била на работа като танцьорка в столичен клуб. „Приятелят ми успя да ме изненада, подари ми плюшен мечок, по-голям от мен“. 

„Прекарах Коледа както всяка година, Подаръци много – бижута, дрехи, аксесоари. Обичайните неща похвали се Мис Плеймейт 2016 Маги Бадер.

Друга миска в лицето на Елизабет Методиева разкри, че съвсем скоро ще замине за Куба, а екскурзията е подарък от родителите й, които за поредна година успели да я изненадат. 

„Прекарах Коледа със семейството си. С традиционните манджи на масата, приятна музика и много късмети. Подаръците, които получих бяха бижута, които отдавна исках“, хавли се певицатаСантра.

Ася Капчикова получила тефтер с инициалите си от своята пиарка. Тя е категорична, че тефтерът е един от най-сантименталните подаръци тази година. „Ще прекарам Нова година с приятели и близкия до мен човек извън София, на много интересно място“, допълва Капчикова.