Жасмина Тошкова, известна като асистентката от предаването „Сделка или не“, показа коремче, което даде повод за слухове, че може би е бременна.
 
Чаровницата, която изчезна от родния светски живот и се задоми със сириеца Ариф Маджид, вече има три деца. Жаси и Ариф се сдобиха с дъщеричка преди пет години. През следващите две тя роди още две деца – семейството им се увеличи с второ момиченце и едно момченце.
 
Съпругата на богаташа обаче е в завидна форма и по нищо не личи, че е многодетна майка. Резултатите си тя дължи на редовните занимания във фитнеса и стриктния хранителен режим. Ето защо наедрялото й тяло, което загадъчно се очертава под красивата й бяла рокля, събуди подозренията, че тя отново носи бебе, пише „Галерия“.
 
Преди месеци се заговори за изневерите на Маджид, които Жаси трябва да търпи и да си затваря очите в името на общото благо. Тя самата трудно излизала на срещи с приятелки, докато той редовно разнообразявал сексуалния си живот.

При една от забежките Жаси дори го хванала на калъп и се изнесла от дома им, но после узнала, че третото дете е на път, и скрепили отношенията си.
 
Вместо развод, вероятно са опитали да се задържат заедно, правейки четвърто дете, гадаят близките им.